Innovációs páholy

2015. őszétől havi rendszerességgel innovációs páholy eseményt tervezünk. Célja, hogy a magyar innovációs sikertörténeteket mutassunk be, azok sikereinek okát elemezzük. A sikersztorit az innovációt sikerre vivő vállalat vezetője prezentálja. Majd ágazati szakemberekkel kerekasztal beszélgetést tartunk, amelyben a sikert elemezzük.

A tervezett témák a következőek:

  • Lesz-e ismét magyar busz? – tervezett vendég az EVOPRO vezetője. Kerekasztal résztvevői: gépipari szakemberek (pl. Audi, Mercedes gyárak vezetői)
  • Turbinától a lámpáig? Avagy a GE innovációs sikersztorija Magyarországon – tervezett vendég a GE vezetője és hazai egyetemi tudástranszfer irodák vezetői (pl. Győr, BME, Debrecen)
  • Egyetemek és a tudástranszfer. Angol tapasztalatok és példák – tervezett vendég az Imperial Innovations (London) vezetője. Kerekasztal résztvevői egyetemi szakemberek.
  • Multinacionális sikersztorik: a MOL és Strabag innováció nagydíjas aszfalt terméke, a kerekasztal résztvevői: Magyar Innovációs Szövetség vezetői, és tagvállalatainak vezetői, a nagydíj korábbi nyertesei

A páholy szervezésébe innovációs szakmai szervezeteket szeretnénk partnerként bevonni.

A páholyokat kezdetben Budapesten, majd egy-két fővárosi rendezvény után országos körút formájában szervezzük.

Advertisements